Osallistu

JYLY:n toimintaan voi osallistua esimerkiksi JYLY:n ja Lyseon tilaisuuksissa käymällä ja olemalla mukana niiden järjestelyissä, järjestämällä luokkakokouksia tai ryhtymällä nykylyseolaisten mentoriksi. JYLY:n piirissä on myös mahdollista laatia ja julkaista Lyseoon liittyviä julkaisuja, suunnitella ja teetättää Lyseo-tuotteita tai hankkia koululle soittimia ja taidetta.

Myös aivan pienet teot ovat tarpeellisia. JYLY kaipaa esimerkiksi joka kevät jäseniään tapaamaan abiturientteja heidän lakkiaisjuhliensa kenraaliharjoituksissa. Entisen lyseolaisen tapaaminen on monelle nykylyseolaiselle tärkeää.

Yhdistys on avoin myös kaikenlaisille uudenlaisille toimintaideoille, olethan yhteyksissä!

Lyseolaiset viettivät aikaa yhdessä jo vuoden 1910 tienoilla. Kuva: Keski-Suomen museo. Kuvaaja tuntematon.