Liity jäseneksi

JYLY on jäsentensä näköinen ja toivoo jäsenistönsä edustavan Jyväskylän Lyseossa opiskelleita mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti. Tervetuloa niin nuoret kuin vanhatkin, niin miehet kuin naisetkin, kaikki! Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä myös, vaikkei olisi itse ollut lyseolainen: kunhan tahtoo tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Näin ollen myös esimerkiksi opettajat, rehtorit ja muu henkilökunta sekä lyseolaisten sukulaiset ovat tervetulleita.

JYLY:n vuosittainen jäsenmaksu on 10 €. Yhdistyksen tilinumero on FI27 1045 3000 1107 90.

Yhdistyksen toimintaa voi tukea myös maksamalla JYLY:n ainaisjäsenmaksun. Ainaisjäsenmaksu on 100 € ja vapauttaa myöhemmiltä jäsenmaksuilta.

Rekisteritietojen ajan tasalla pitämiseksi ja yhteydenpidon mahdollistamiseksi pyydämme ensimmäisen jäsenmaksun yhteydessä jäsenen yhteystiedot alla olevaan lomakkeeseen. Mikäli yhteystiedot myöhemmin muuttuvat, pyydämme ilmoittamaan muutoksesta.

Täytä liittymisilmoitus tässä:

Nimi (pakollinen)

Katusoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Sähköposti

Opiskeluaika Lyseossa

Olen käytettävissä
MentoriksiTapahtumien järjestämisessäKotisivujen päivittämisessäSosiaalisen median päivittämisessäJulkaisujen laatimisessaToiminnan ideoimisessaJohonkin muuhunRivijäseneksi

Mitä erityisesti odotat JYLY:ltä?

Mahdolliset terveiset yhdistykselle

Kirjoita ohessa oleva koodi kenttään ja lähetä ilmoitus.