Tule mukaan kehittämään nykyisen Jyväskylän Lyseon lukion opiskelijoiden ja alumnien yhteistyötä!

Gradia-lukioissa (Lyseo ja Schildt) järjestetään keväällä 4. -8.5.2020 Innoviikko, jolloin ensimmäisen vuoden opiskelijat ratkaisevat yritysten antamia haasteita. Tiistaina 5.5. opiskelijat esittelevät ja testaavat ehdotuksiaan ratkaisuiksi ja he tarvitsisivat työelämän ammattilaisia mentoreikseen. Mentorointi ei vaadi ennakkovalmistautumista.

Innoviikon kaksi viimeistä päivää (7.-8.5.) ovat työelämään tutustumispäiviä, jolloin opiskelijat seuraavat asiantuntija-ammatissa olevan henkilön työskentelyä.

Teemme erilaisia työuria esitteleviä lyhyitä videohaastatteluja. Videoita käytetään Lyseon lukion opinto-ohjaajien ja eri oppiaineiden oppitunneilla. Toivomme mukaan kaikenikäisiä ja -taustaisia Lyseon lukion alumneja.

Vastaa kyselyyn ja kerro, mihin seuraavista olisit kiinnostunut osallistumaan
• mentorointi 5.5.2020
• job shadowing -paikan tarjoaminen lukiolaiselle 7.-8.5.2020
• alumnivideon tekeminen
Olemme yhteydessä vastanneisiin ja sovimme käytännön järjestelyistä ja yksityiskohdista. Kehittämisessä edetään kohti kestävää, pitkän linjan yhteistyötä Gradia-alumnien kanssa.

Kysely:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=gUEUTmgvH0Cqhp7J5ADms8bb2Feuk6JFkTiVnIFYozFUOE5RUU5NUDhDWU02RzRLTUFQTVg5QkhVMy4u

Lisätietoja:
Birgitta Mannila, projektipäällikkö
birgitta.mannila (at) gradia.fi
Janne Rilla
janne.rilla (at) gradia.fi