Nanoteknologiaa ja taidetta sekä Lyseon uudet tilat tutuiksi – tervetuloa JYLY:n vuosikokoukseen

Miten maalaustaide ja nanoteknologia liittyvät toisiinsa? Entä millaisissa tiloissa Lyseo nykyään toimii? Tule JYLY:n kevätkokoukseen ja ota selvää!

JYLY:n kevätkokous kutsuu Lyseossa opiskelleet ja muuten Lyseosta kiinnostuneet Lyseon uusiin tiloihin osoitteeseen Sepänkatu 3 lauantaina 22.4.2017 klo 14. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, ja samassa yhteydessä esitellään uusi rakennus sekä kuullaan fysiikan professori Timo Sajavaaran esitelmä taiteesta ja nanotieteistä. Professori Sajavaara on yhdistyksen hallituksen uusi jäsen.

Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tulkaa mukaan – tavataan toisiamme! Mahdollisuuksia nähdä vanhoja luokkakavereita ei ole liikaa. Tänä vuonna syksyinen Lyseon päivä järjestetään arkipäivänä, joten kouluvierailu voi olla monelle helpompi vuosikokouksen yhteydessä viikonloppuna.

JYLY kannustaa järjestämään luokkakokouksia ja muita kokoontumisia saman viikonlopun aikana. Luokkakokoustilojen varaukset: koulusihteeri Ritva Kuusisto, ritva.kuusisto(at)jao.fi, puh. 040 341 4691

Kevätkokouksessa ei tehdä henkilövalintoja. Tervetuloa!

Lyseon kartta: Klikkaa tästä.

JYLY:n kevätkokous
La 22.4.2017 klo 14
Sepänkatu 3